Varno plačilo

Varno plačilo

Ko gre za nakup nekaj, karkoli na spletu, varnostno vprašanje stolpi nad vsem drugim. Spletne varnosti v trgovini ne upoštevamo in rahlo varujemo proces plačevanja. Zagotavljamo vam, da bo vse vaše nakupovanje zabavna in varna izkušnja, okrepljena z vsemi spodaj navedenimi dejavniki.

  • SSL Certifikati

    Naša spletna trgovina ima  za spletno mesto SLL certifikat, to pomeni, da lastniki skrbijo za varno, varno in zanesljivo nakupovanje ter želijo zagotoviti, da bodo vsi podatki (vključno s finančnimi), ki jih vnesete na naši spletni strani, varno šifrirani!

  • Večkratni prehodi

    Ko smo razmišljali, kateri plačilni prehodi naj bi uporabljali na naši spletni strani, se je izbor zmanjšal na 3 najbolj univerzalnih: Visa; MasterCard; PayPal.

  • 24/7 Podpora strankam

    Na spletnem portalu LUEN spletna trgovina, zagotavljamo najvišje standarde za zaščito varnosti plačilnih storitev. Postopek naročil in plačil je varen, zanesljiv in enostaven za uporabo. Podatkov o kreditnih karticah ne shranjujemo na lastnih strežnikih, ampak uporabljamo varno, zanesljivo in preverjeno rešitev EON MegaPOS, ki ji zaupa več kot 150 največjih spletnih trgovcev v Sloveniji.

Nakupovalna košarica

close
X