Prenosna ultravijolična UV dezinfekcijska svetilka

24,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 45
SKU
Prenosna ultravijolična UV dezinfekcijska svetilka
 

Praktično in večnamensko: UV-dezinfekcijska svetilka ne uporablja samo ultravijoličnih žarkov, temveč tudi ozon, da uniči mikrobe brez uporabe kemikalij. Kompaktna in prenosna: dimenzija žarnice za UV dezinfekcijo in sterilizacijo

UV-dezinfekcijska svetilka!

  • Praktično in večnamensko: UV-dezinfekcijska svetilka ne uporablja samo ultravijoličnih žarkov, temveč tudi ozon, da uniči mikrobe brez uporabe kemikalij. UV svetloba odstranjuje bakterije, viruse, pršice, plesen, kalčke in čisti zrak, da učinkovito izboljša okolje. Pri sterilizaciji v majhnem prostoru, da bi dosegli boljši učinek sterilizacije, zaprite vrata garderobe, vrata omarice, vrata omarice za čevlje itd.
  • Kompaktna in prenosna: dimenzija žarnice za UV dezinfekcijo in sterilizacijo 10x10x2,5 cm, ki se pogosto uporablja v avtomobilih, dnevni sobi, spalnici, kopalnici, kuhinji, omari za čevlje, prostoru za hišne ljubljenčke itd.
  • Enostaven za uporabo: Pritisnite gumb za vklop, da zaženete UV-sterilizator, nato pa znova pritisnite, da ga izklopite. Modra indikatorska lučka zasveti po vklopu lučke za razkuževanje in se samodejno ugasne po 6 minutah. Razkužimo enkrat na dan 6 minut vsakič, ko napolnimo baterijo (eno polnjenje za 30 dni)
  • USB polnilna naprava: po polnjenju je opremljena s kablom USB in jo je mogoče uporabiti 3 do 4-krat. Ko je naprava nizka, bo modra lučka utripala in jo je treba pred nadaljevanjem napolniti.
  • Odlično za dnevne sobe, konferenčne sobe, hotele in druga javna mesta, kjer se bolezni zlahka širijo in so priljubljene. Primerna za oblačila dojenčkov in majhnih otrok, posteljnino, blazine, hotelsko sanacijo. Kot nalašč za avtomobile, ki se uporabljajo po tem, ko ljudje zapustijo avto. Vklopite ga in postavite sedež ali položaj pedala, učinkovito sterilizirajte avto in odstranite vonj, kratek čas prezračevanja 6 minut za pobijanje bacilov in bakterij (učinkovitost do 99,99 %).
Več informacij
Garancija 2 leti
Uporaba WC školjka, dnevni sobi, spalnici, kopalnici, kuhinji, omari za čevlje, ,avtomobilu, prostoru za hišne ljubljenčke itd.
Proizvedeno Na Kitajskem za LUEN
Test CE Test CE vsemi zahtevami predpisov EU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prenosna ultravijolična UV dezinfekcijska svetilka
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.