Nogometni dres (replika)-Ronaldo

44,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 29
SKU
Nogometni dres (replika)-JUVE NEW
 
Pripravljeni nogometni navdušenci!
predstavljamo Vam REPLICA
komplet nogometnih dresov.
Pripravljeni nogometni navdušenci! 
OTROŠKA REPLICA ORIGINALNEGA NOGOMETNEGA DRESA (kratka majica + kratke hlače).
Za kateri klub navijate pri vas doma? 
Ste navijači Juventusa, Barcelone ali mogoče Man. United-a? 
Ste navdušili vaše najmlajše, da se vam pridružijo? 
Potem je ta ponudba kot naročena za vas! 
Najmlajše nogometne navdušence lahko razveselite s prav posebnim darilom - nogometnim dresom najljubšega nogometnega kluba!
Odlična kvaliteta… ClimaCool® za optimalno prezračevanje.
OBVESTILO VSEM KUPCEM!
Vsakodnevno se srečujemo, z vse več jeznimi in ogorčenimi kupci, ki se obračajo razočarani na nas z kopico vprašanj o originalih dresih in, če prodajamo naše drese preko fb strani. Naše podjetje posluje več kot  20 let in smo uradno reg. podjetje v Sloveniji. Imamo uradno svojo spletno stran, in za vsak prodani izdelke izdamo račun, od katera odvedemo davek.  Več kot 15 let že prodajamo nogometne drese REPLICA. Na žalost ne smemo oglaševati na dresih, priznanih blagovnih znamk. In od tukaj beseda REPLIKA… kljub temu,da so znamke prisotne. Vsi dresi so iz originalih materialov… ClimaCool®, zato so na vseh naših slikah dresov blagovne znamke odstranjene,  pa vendar prodajamo REPLIKA originala. 
• NAŠE PODJETJE NE PRODAJA PREKO NOBENE SPLETNE STRANI NA FB.
• PRAV TAKO NE OPERIRAMO Z E-POŠTO, KJER JE... od brezplačnih ponudnikov e-pošte (npr. hotmail, gmail) itd.
• ZA VSAK NAROČEN IZDELEK PRI NAS PREJMETE RAČUN. Prav tako z računom,  lahko izdelke vrnete nazaj oz. se opravi zamenjava velikosti. 
Dan danes  je ponudba na spletu velika, pa vendar v izogib slabi volji in zapravljanju vašega denarja je vredno dobro pomisliti pred samim nakupom:
1. ZAKAJ BI NEKDO BREZ URADNE SPLETNE STRANI in BREZ REG. DEJAVNOSTI, PRODAJAL ORIGINAL DRESE, LE TE PA BI OGLAŠEVAL SAMO NA FB IN TO Z OGLAŠEVANJEM REG. ZNAMK, KOT STA NIKE IN ADIDAS?
2. ZAKAJ BI NEKDO UPORABLJAL SAMO MOBILNO ŠT. IN MAIL  od brezplačnih ponudnikov, kot ga uporabljajo in sicer gmail.
3. ZAKAJ NISTE PREJELI RAČUNA ZA KUPLJEN IZDELKE IN TEGA POTEM PREKO NAKUPA PREK FB NE MORETE ZAMENJATI, ČETUDI VAM POŠLJEJO PREVELIK OZ.PREMAJHEN DRES.
Verjetno ni potrebno predolgo razmišljati in razlagati, da taki prodajalci *skriti na črno* NE PRODAJAJO originalnih nogometnih dresov, kljub temu, da to trdijo. Skoraj verjetno 99,9% je blago ceneni ponaredek, in da kupci na koncu ostanete  brez svojega denarja za cenen ponaredek misleč, da kupujete poceni in original in na koncu brez tiste zaščite, zamenjava ali vračilo, ki ste jo deležni pri vseh uradnih trgovinah.  NAJPOGOSTEJŠE PREVARE NA FACEBOOKU so tudi tiste, ki za komunikacijo uporabijo brezplačni poštni predal (gmail.com, hotmail. ... s končnico .doc ali .xls in.). JE POTREBNO ŠE KAJ NAPISATI…
 
Več informacij
Material 100 % poliester ClimaCool®
Čiščenje Proizvajalec priporoča le ročno pranje. Prepovedano sušenje v sušilnem stroju.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nogometni dres (replika)-Ronaldo
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.