MicroUSB polnilne baterije 4x AA

21,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 85
SKU
Micro USB 3400mWh
 

Bodite ekološko osveščeni, naše kvalitetne baterije se lahko uporabijo/napolnijo do 1500x. To pomeni, da so baterije prijazne do okolja, saj z uporabo le teh zmanjšate količino odpadkov. Zahvaljujoč vgrajenemu micro USB vhodu in priloženemu polnilnemu kablu ne boste nikoli več potrebovali polnilnih Ni-MH ali alkalnih baterij. Naše baterije lahko uporabite v daljinskih upravljalnikih, fotoaparatih, svetilkah, urah, kamerah, Bluetooth tipkovnicah, miškah… Združljive so z vsemi napravami, ki potrebujejo AA 1.5V alkalne baterije.

 

Micro USB polnilna mikro USB litijeva AA baterija s kablom! Ponovno znova in znova! Dolgotrajne polnilne baterije bodo nadomestile vaše AA baterije. Vhod Micro USB omogoča bolj priročen način polnjenja! Preprosto priključite baterije na vir napajanja prek priloženega kabla mikro USB na USB. Kabel ima 2 izhoda mikro USB, kar omogoča hkratno polnjenje 2 baterij. Napolnite z računalnikom, avtomobilskim adapterjem, napajalnikom in napajalniko. Te baterije vzemite na kampiranje, poslovna potovanja in potovanja LED indikacijske lučke prikazujejo stanje napolnjenosti baterije. RDEČA: Polnjenje; MODRA: Popolnoma napolnjena.
Velika 1,5V baterija s kapaciteto 3400mWh bo zdržala dlje kot druge baterije za ponovno polnjenje
Izredno dolga življenjska doba vam omogoča, da baterije ponovno uporabite več kot 1500+ krat
Združljiv z vsemi napravami, ki potrebujejo baterije AA.Uporabite z daljinskim upravljalnikom, krmilnikom, tipkovnico, miško, igračami, kalkulatorjem, zobno ščetko in še veliko več. Baterije napolnite približno v 1,5 ure napolnilcu pa v 2 urah. CE, FCC in RoHs skladni z varnostjo za varnost uporabnikov in naprav. Zaščita pred prekomernim polnjenjem, pregrevanjem in praznjenjem. Združljive so z vsemi napravami, ki potrebujejo AA 1.5V alkalne baterije.

Tip: AA baterija
Material: Lithium
Kapaciteta baterije: 3400mWh

Paket vključuje:
4 x AA baterije za polnjenje;
1 x škatla za shranjevanje;
1 x kabel USB na dvojni mikro USB

 

Več informacij
Garancija 2 leti
Proizvedeno Na Kitajskem za LUEN
Material Lithium
LED indikator sveti rdeče med polnjenjem in modro, ko je napolnjeno.
Napetost 1.5V
Paket vsebuje 4x MicroUSB polnilne baterije AA 3400 mWh
Test CE Proizvod je v skladu z direktivo 93/42/ES; Anex: I & VII, vključno 2007/47/ES
Opozorilo Ne poškodujte baterije in je ne mečite v ogenj. Ne postavljajte je v vodo in ne poskušajte olupiti zgornje ovojnice.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MicroUSB polnilne baterije 4x AA
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.