Lovilec dlak in las XXL-Pakiranje

16,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 15
SKU
Lovilec dlak in las XXL-Pakiranje 2 kom
 

Odstranite dlake z oblačil kar med pranjem! Kako se znebiti pasjih/mačjih dlak v perilu oz. pri pranju? Hišni ljubljenčki dlako puščajo tudi na vaših oblačilih? Odstranite dlake z oblačil kar med pranjem, hitro in enostavno! V paketu sta 2 lovilca dlak in las, ki ujameta vso umazanijo in poskrbita za brezhibno čistočo vaših oblačil. Lovilec je primeren za večkratno uporabo!

ZA POPOLNOMA ČISTA OBLAČILA!
Lasje in dlake se kljub pranju nabirajo v bobnu pralnega stroja in se na vaša oblačila prenašajo z vsakim naslednjim pranjem. Z lovilcom dlak in las ujemite vso umazanijo in poskrbite za brezhibno čistočo vaših oblačil.

POSLOVITE SE OD VALJČKOV!
V kolikor ste morali oblačila kljub pranju valjčkati, saj so vaši kosmatinci na oblačilih pustili dlako, je to zares idealna rešitev, saj ujame in odstrani vso dlako z oblačil!

ENOSTVANA UPORABA: lovilec samo postavite v boben pralnega stroja in oblačila operete kot običajno. Po končani uporabi, lovilec očistite in posušite. Lovilec dlak in las je primeren za večkratno uporabo.

PREPREČUJE UNIČEVANJE PRALNEGA STROJA!
Zaradi nabiranja las in dlak se velikokrat zamaši filter pralnega stroja, kar privede do visokih stroškov popravljanja in vzdrževanja. Lovilec ujame večino las in dlak, ki drugače lahko mašijo filter.

XXL PAKIRANJE !
V paketu 2x lovilec dlak.

Garancija: 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA! V primeru, da z izdelkom zaradi katerega koli razloga niste zadovoljni, ga lahko brez razloga vrnete v 14 dneh nazaj na naš naslov, v originalni nepoškodovani embalaži. Mi vam ga zamenjamo za drugega ali vrnemo denar.

LASTNOSTI:

  • Preprečite uničevanje pralnega stroja
  • Odstranjuje dlake z oblačil
  • Enostavna uporaba
  • V paketu prejmete 2 kom lovilcev dlak
  • Lovilec je primeren za večkratno uporabo
Več informacij
Proizvedeno Na Kitajskem za LUEN
Paket vsebuje 2 kom - 100% varen lovilec dlak in las
Opozorilo Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta, zaradi potencialne nevarnost zadušitve z majhnimi predmeti.
Nasvet za uporabo: Uporaba v pralnem stroju ali sušilcu iz oblačil popolnoma odstrani prah, lase in dlake hišnih ljubljenčkov!
Garancija 1 leto
Material PU (poliuretan)
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Lovilec dlak in las XXL-Pakiranje
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.