Laser Watch - naprava za lasersko terapijo

399,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 3
SKU
Laser Watch - naprava za lasersko terapijo
 

Ta inovativna 3-v-1 naprava za lasersko terapijo z nizko stopnjo (Laser Watch ) združuje akupunkturo, lokalno obvladovanje bolečin in zunanjo krvno obsevanje (radialna arterija acupoint in nosna votlina) za vaše zdravje življenje ,še posebej pomagati ljudem očistiti kri, znižati hipertenzijo in se boriti proti diabetesu. Za podrobnosti glej spodaj opis.

Laser Terapija: Laser Watch je inovativna 3-v-1 nizka s tal Laser Therapy (LLLT) naprave in je oblika alternativne medicine, ki uporablja najnovejšo tehnologijo na področju nizko stopnjo laserji ali lahkih (hladno) Oddajne diode (LED).
Terapevtski princip
Terapevtski princip laserske ure : Nizka stopnja laserske terapije, imenovana tudi hladno laserska terapija, temelji na procesu absorpcije svetlobe v celice, to spodbuja sintezo proteinov, izboljša presnovo, proizvaja več lipoprotein lipaze, lipaza razkroži maščobno smeti v kri, izboljša rdeče krvne celice, ki prenašajo več kisika in očistijo kri, tako da se maščoba v krvi in celotni holesterol zmanjšata, in izločanje insulina nazaj na normalno raven. Sprejme laser z nizko intenzivnostjo z valovno dolžino 650 nm, skozi neinvazivno obsevajo krvne žile človeškega telesa (radialna arterija, Neiguan acupoint, Daling acupoint, ulnarna arterija in nosna votlina).Laser Watch  (vključno z dodatki: laser pad in sonda za nos) je opremljen s 19 rdečimi laserske diode. Laserski rdeči laser je dobro znan po svoji sposobnosti za povečanje celične aktivnosti, mikrocirkulacije in aktivacije imunskega sistema s simulacijo skupin levkocitov. Poveča aktivnost fibroblastov in s tem optimizira zdravljenje.
To povzroča različne biokemične reakcije:
Aktiviranje različnih encimov in razgradnjo prekomerne maščobe v krvnem obtoku.
povečanje količine kisika v presnovi krvi in povečuje proces peroksidacije lipidov za zmanjšanje holesterola v posodah.
povečanje sinteze ATP.
Stabilizirajoče celične membrane
Parametri laserskega gledanja:
• Medij: GaAIAs Semiconductor
• Valovna dolžina: 650 nm
• Izhodni laserski žarki: Watch -10 nos, nosni -2 nos in bolečina -7 nos
• Izhodna moč: 2 do 5mw
• Delovna napetost: 3,6v
• Uporabite vir energije: Lithium Battery, zmogljivost 1000 mAh
• Napajalna napetost: 110vac / 220vac / USB linija za vsako napetost
• Razpon časa prilagajanja: od 10 do 60 min, 6 nastavitev
• Temperatura okolja: -20 do 40 ͦ 
• Relativna vlažnost: ≤ 85%
• Atmosferski tlak: 86kpa - 106kpa
Vazokonstrikcija vodi do metabolnih in mikrocirkulacijskih motenj, ki posledično povzročijo kardiovaskularne in cerebrovaskularne bolezni, visok krvni tlak, sladkorno bolezen, kapi itd.Laserska svetloba aktivira različne encime in razgrajuje prekomerno maščobo v krvnem obtoku. Poveča količino kisika v krvi, povečuje presnovo in izboljša proces lipidne peroksidacije za zmanjšanje holesterola v posodah.Trenutne znanstvene raziskave Univ.-Prof. DI DDr. Gerhard Litscher in Mag. pharm. Dr.scient.med. Daniela Litscher prikazuje učinke laserske ure na kardiovaskularni sistem. Pilotne študije so pokazale, da se pri zdravih preiskovancih spremeni celotna variabilnost srčnega utripa (HRV) na kratko med stimulacijo z Laser Watch. Poleg tega je povzročil izboljšanje mikrocirkulacije (povečanje za 15%) med 20-minutno stimulacijo laserske ure.Vir: Laser Watch - simultano lasersko akupunkturo in lasersko krvno obsevanje na zapestju (Daniela Litscher, Gerhard Litscher)


Klinični testni podatki za lasersko terapijo:
Klinični test 30-minutnega obsevanja laserske ure
Po 30 minutah uporabe:
Z mikroskopom smo opazili, da so rdeče celice aktivirane in postale čiste in samske, s čimer se je viskoznost krvi spremenila v normalno stanje.
Po 1 do 3 mesecih uporabe:
Glavobol, omotica, stisko v prsnem košu, kratka sapa, palpitacije, zaspanost, nespečnost, odrevenelost, izguba spomina in drugi simptomi so se izboljšali ali izginili.
Po 3 mesecih uporabe:
Uporabnik je pokazal izboljšanje in / ali spremembe v pretoku krvi, preiskav krvi, viskoznosti krvi, holesterola, triglicerida, lipoproteina z nizko gostoto in drugih indikatorjev, ki se vračajo v normalno stanje.
Po 6 mesecih in dolgotrajni uporabi:
V nekaterih primerih lahko učinkovito izboljša diabetične bolezni, kot je diabetes tipa 2 - učinkovito uravnotežena funkcija trebušne slinavke. Dolgotrajna uporaba pomaga zaščititi uporabnika pred kardiovaskularno in cerebrovaskularno boleznijo, možgansko kap, nenadno smrtjo in hemiplegijo.
Viskoznost krvi se zmanjša po uporabi laserske ure v 30 minutah!
Več informacij
Garancija 2 leti
Uporaba 30 minut na dan Izdelek potrebujete le 30 minut na dan, kadar koli in kjerkoli
Proizvedeno Na Kitajskem za LUEN
Proizvajalec Wuhan Cozing Medical Devices Co.. Ltd
Test CE Izdelek je certificiran kot medicinski pripomoček na trgu EU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Laser Watch - naprava za lasersko terapijo
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.