COAZON® Aromaterapija s sivko Dezodorant

7,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 3
SKU
COAZON® Dezodorant 100ml
 

Se spopadate s strašnimi pasjimi vonjavami? Iberite svojega psa ali mačka izberite le najboljše. Deodorant osveži in pomaga pri dezodoriranju kože in kožuha vašega ljubljenčka z naravnimi olji. Naš dezodorant je zasnovan tako, da vašemu ljubljenčku zagotovi čist in svež vonj. Izpiranje ali pranje ni potrebno. Naš dezodorant je tudi prijazen do alergij, kar pomeni, da je pH uravnotežen, brez alkohola in parabenov. Povsem 100% naravni proizvod za pse, naj vaš ljubljenček vsak dan prijetno diši.

                

Deodorant v spreju z vonjem eteričnega olja sivkeje je naravni proizvod COAZON® FLEA 100ml, iz naravnih sestavin, razpršilu je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom.

  • IZBERITE KVALITETNE IZDELKE, KI SO NARAVNI: Velika prednost COAZON® pasji deodorant v spreju  uporablja samo naravne sestavine za nevtralizacijo slabih vonjav (tudi na smrdečih tacah), kar vam daje 100 % varne, naravno sveže vonjave za pse – brez ostrih kemikalij ali poceni vonjav osvežilca zraka, ki jih najdemo pri množično proizvedenih drugih blagovnih znamk. Deluje namreč popolnoma brez potisnega plina. Tekočino enostavno popršite po najbolj kritičnih predelih kožuščka.
  • HITRO SUŠEČI, NI ALERGENI IN BREZNI: Redna uporaba tega spreja bo ustvarila neugodno okolje tako za bolhe kot tudi klope.
  • PRIROČNO IN ENOSTAVNO ZA UPORABO:Povsem naravni proizvod za pse, ki odganja bolhe in klope.
  • 100 % GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO: Balzam za tačke je zasnovan tako, da pomaga ohranjati zdravje vaših dragocenih hišnih ljubljenčkov. Če niste 100 % zadovoljni, nas kadar koli kontaktirajte.

Uporaba:

Odganjalec bolh in klopov na telesni površini psov in mačk.

Uporabniška skupina:

Za stanovanjsko uporabo.

Odmerjanje, uporaba, trajnost:

Kožo ali dlako psa ali psa poškropite z razdalje 20-30 cm s količino pršila, ki ustreza velikosti telesa živali, tako da je rahlo navlažena. Izdelek mora doseči predvsem ušesa, trebuh, zadnjico in ovinke, tipično mesto naselitve zunanjih zajedavcev. Trajanje prijave je do enega tedna po nanosu.

Previdnostni ukrepi:

Hranite izven dosega otrok
Pred uporabo preberite informacije na nalepki.
Po uporabi temeljito umijte roke.

Opozorilo:

Samo za zunanjo uporabo. Izdelka ne uporabljajte v primeru odprte poškodbe kože. Ne uporabljajte pri živalih, mlajših od deset tednov. V primeru posamezne preobčutljivosti kože si operite kožo živali in izdelka ne nanašajte znova.
Pakiranje: 210 ml steklenička PE s črpanjem

Rok uporabnosti in skladiščenje:

Rok uporabnosti eno leto, lahko ga hranite v originalni embalaži pri temperaturi pod 25 ° C. Hranite ločeno od zmrzali, visokih temperatur in virov vžiga. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krme.

Sestavine:

Prečiščena voda, Voda, dišava, natrijev bikarbonat, metilizotiazolinon, citronska kislina.(vitamin E)

Paket vključuje:

100ml COAZON® Dezodorant za hišne ljubljenčke

Več informacij
Sestavine Voda, dišava, natrijev bikarbonat, metilizotiazolinon, citronska kislina
Paket vsebuje COAZON® 100ml Naravna Aromaterapija s sivko -Dezodorant
Nasvet za uporabo: Neposredno pred uporabo pršilo nežno pretresite. Krtačite dlako v nasprotni smeri rasti dlak, da izpostavite kožo. Razpršite z razdalje približno 10 cm, pri čemer se izogibajte vsem občutljivim predelom, zlasti očem in ušesom. Poskrbite, da boste vsa podr
Proizvedeno Na Kitajskem za LUEN reg. zaščitna znamka (COAZON®)
Izberite dodatne kombinacije Dental Formula – 1 steklenička
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:COAZON® Aromaterapija s sivko Dezodorant
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.