Akumulatorski udarni vijačnik 20V 4mAh

129,99 €
Na zalogi
Na voljo samo še 24
SKU
PRO FIXMAN-Udarni vijačnik 600Nm
 
Predstavljemo Vam Akumulatorski udarni vrtalni
BREZKRTAČNI MOTOR vijačnik FIXMAN,
dosledna visoka kakovost izdelkov, inovativnost,
osredotočenost na kupce in privlačna cenovna politika
so glavni dejavniki FIXMAN blagovne znamke.
NOVOST NA TRGU 1*20V x4000mAh Li-ion baterija

.

Akumulatorski udarni vijačnik FIXMAN z Li-Ion akumulatorjem in napetostjo 20V/4,0Ah se pohvali z lahko, kompaktno zasnovo, ki zagotavlja zmogljivo, udobno delo. Akumulatorski  udarni vrtalni vijačnik, robustna zasnova, vgrajena LED svetilka za lažje delo je zanesljiv vrtalnik/vijačnik iz družine FIXMAN izdelkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem A-Power.  Omogoča opravljanje različnih del v domu, delavnicah, garažah, itd. Nov koncept motorja zagotovlja dolgo življenjsko dobo orodja, s povečanjem hladilnih odprtin je izboljšan pretok hladilnega zraka in hkrati povišan nivo preobremenitve. Electronic single cell protection (ESCP) zagotavlja učinkovito zaščito baterije in motorja pred preobremenitvijo. Motor doseže maksimalni zatezni moment navor 600 Nm, kar je dovolj za zahtevna vrtanja in odvijanja.  Ergonomsko oblikovan ročaj se odlično prilega roki in vam tako omogoča boljši oprijem in s tem posledično natančnejše in lažje delo.Delovna lučka omogoča dobro vidljivost tudi pri slabši svetlobi, teža vijačnika pa znaša 1,24 kg. Stroj je opremljen z LED delovno svetilko, ki osvetli delovno površino. Optimalen je za najtežja dela vijačenja v trd les in kovino. Navdušeni boste z samozatezno vpenjalno glavo 6,35 mm (1/2″) V kompletu je priložena ena 4,0 Ah litij-ionski bateriji, hitri polnilnik in plastičen kovček.
Polnjenje baterije: 60 min . Teža vijačnika z baterijo 1,65 kg

1.) DALJŠI ČAS DELOVANJA
Današnjim obrtnikom je najpomembnejše, da lahko orodje uporablja dolgo brez polnjenja baterij.
Baterija nič več ne proizvaja odvečne energije kot je toplota ali trenje,  tako gre dejansko več moči v orodje s katerim delate. Temu sledi, da bo baterija zdržala dlje kot pri uporabi krtačnega motorja. Večina proizvajalcev pravi, da imajo brezkrtačne različice kar do 33% daljši čas obratovanja, v nekaterih primerih kar do 50%.

2.) POVEČANA MOČ IN HITROST
Naslednja pozitivna stran neuporabe orodja, ki energijo zgublja skozi toploto, je v višjem odstotku dobavljene energije v motor orodja.  To pomeni, da bo vaše orodje zmožno delovati hitreje in bo dosegalo več moči.

3.) DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA ORODJA
Zmanjšanje oziroma odstranitev povzročanja toplotne energije skozi krtačke ima več prednosti.  Med drugim tudi do, da podaljša življenjsko dobo orodja. Orodje je brez krtačk, kar nam prihrani menjavo le-teh.  Krtačke skozi čas zahtevajo tudi svoj davek in oslabijo orodje. Vidimo torej, da če iz enačbe odstranimo krtačke, prihranimo orodju in sebi.

4.) MANJŠA IN LAŽJA ORODJA
Brezkrtačni motor je lažji od krtačnega, tako bodo proizvajalci lahko oblikovali lažje modele, ki bodo veliko bolj primerni za celodnevno uporabo na terenu. Ob tem so orodja lahko tudi manjša od tradicionalnih krtačnih motorjev, tako bodo proizvajalci lahko na trg poslali tudi manjše tipe istega orodja, kar bo omogočalo, da bomo lahko z orodjem dosegali tudi težje dostopna mesta.

Več informacij
Garancija 2 leti
Proizvedeno Na Kitajskem za LUEN
Napetost 20 Volt - 4,0Ah Li-ion akumulator
Število vrtljajev – prosti tek 0 – 2400 min-1
Število udarcev 0 – 3000 min-1
Max navor 600 N.m
Test CE Proizvod je v skladu z direktivo 93/42/ES; Anex: I & VII, vključno 2007/47/ES
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Akumulatorski udarni vijačnik 20V 4mAh
Vaša ocena
© 2020 Spletna trgovina LUEN.SI. Vse pravice pridržane.