O Podjetju

Passion may be a friendly or eager interest in or admiration for a proposal,
cause, discovery, or activity or love to a feeling of unusual excitement.

Kaj zares počnemo?

Naša trgovina je več kot le povprečna spletna trgovina na drobno.
Še naprej sledimo svoji poslovni ideji – ponuditi
našim kupcem Veliko izdelkov po pošteni ceni.
Stojimo za svojimi izdelki tako v kvaliteti,
kot v najbolj ugodni ceni na trgu!

Naša vizija

Še naprej sledimo svoji poslovni ideji –
ponudimo našim kupcem Veliko izdelkov po pošteni ceni.
Stojimo za svojimi izdelki tako v kvaliteti,
kot v najbolj ugodni ceni na trgu!
Naša najpomembnejša in prva skrb ste še vedno Vi.

Zgodovina začetka

Vsi naši začetki segajo že kar neverjetno daleč v leto 1996.
Prehodili smo dolgo, na trenutke težko poslovno pot.
Ni bilo vedno lahko, a smo se znali pobrati in postali smo le močnejši!
Ostajamo zvesti sami sebi in vedno se postavimo v vlogo, Vas kupca!
Veseli bomo vašega odziva o prenovljeni spletni strani .

Urška čadež CEO/Founder-Generalni direktor/ustanovitelj

Tomaž Čadež Import manager- Uvoz blaga

Čarman Samo Vodja servisa

RoseMarija Srečnik Računovodstvo

Naše poslanstvo?

Uvoz kvalitetnega blaga iz Kitajske…
sledimo svoji poslovni ideji – ponudimo našim
kupcem Veliko izdelkov po pošteni ceni.
Stojimo za svojimi izdelki tako v kvaliteti,
kot v najbolj ugodni ceni na trgu!

Naša vizija

Želimo Vam ponuditi kvalitetne izdelke in ovreči tisto,
da je vse iz Kitajsko zanič! Ne boste verjeli,
tudi na Kitajskem se izdelujejo kvalitetni produkti.
In to že več kot 20 let tudi počnemo, na Slovenskem trgu
nudimo kvalitetne izdelke…

Da boste vi zadovoljni

Zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov, ki jih prodajamo.
Skoraj 27 let uspešnega poslovanja in vse več novih
zadovoljnih kupcev nas prepriča,da smo na pravi poti.
Poleg tega vsi izdelki, ki jih prodajamo, so temeljito
podvrženi kontroli kakovosti, zato da boste vi zadovoljni.

Sodelujte z nami!

Ste imeli slabo izkušnjo z uvozem blaga iz Kitajske, Vse več podjetij se srečujo z težavimi naročijo vzorec, masovno naročilo pa ne dosega zahtev kupca. Z nami je poslovanje varno, poslovno in profesionalno. Naše več kot 30 letne izkušnje z Kitajsko uvozom ali izvozom blaga, za vas opravimo ceostno storitev vezano na kitajsko blago. Za Vas poiščemo iskane artikle oziroma proizvode direktno pri proizvajalcu. Ne nimamo prav nobenega agenta na Kitajskem,  pa vendar že 30 let poslujemo brez težav. Naši poslovni partnerji so postali družinski prijatelji … in nam odprejo vrata v vsako  tovarno.

Kaj lahko storimo za vas?

Če potrebujete pomoč pri naročanju izdelka, imate vprašanje glede postopka naročanja ali potrebujete informacije glede vašega naročila,
vam je na voljo LUEN-ova služba za pomoč strankam. Delovni čas službe za pomoč strankam je med delovniki od 8.00 do 20.00 ure in v soboto od 9.00 do 18.00 ure, glede na razpoložljivost vam bo naša ekipa v najkrajšem možnem času odgovorila na vaša vprašanja.

Prodajamo ne le izdelke vrhunske kakovosti, temveč svojim kupcem nudimo pozitivno spletno nakupovalno izkušnjo. Še naprej sledimo svoji poslovni ideji – ponudimo našim kupcem Veliko izdelkov po pošteni ceni. Stojimo za svojimi izdelki tako v kvaliteti, kot v najbolj ugodni ceni na trgu! Naša najpomembnejša in prva skrb ste še vedno Vi, naši cenjeni kupci.

Dostava naročenega blaga se izvrši na naslov, ki je naveden ob naročilu. Prodajalec blago oziroma storitev dostavi v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije. Prodajalec si pridržuje pravico, da izbere drugo dostavno službo, če bo s tem dostava opravljena učinkoviteje. Izdelki naročeni  do 11 ure se odpremijo isti dan.

Pojem vsakega kvalitetnega izdelka v tem času, ko je ponudba večja od povpraševanja se v našem podjetju že dolgo zavedamo, da izključno le preverjena kvaliteta izdelkov ob primerni konkurenčni ceni, da tisti rezultat uspešnega plasiranja izdelkov na trg, ko se zadovoljni kupci vračajo. V našem podjetju nam je kvaliteta na prvem mestu. Vsi naši kupci, ste naši delodajalci in kontrolorji naših izdelkov, večina naših izdelkov je podvržen strogim kontrolam kvalitete. Pri tem so seveda upoštevani tudi vsi EU predpisi!Servis, vzdrževanje in poprodajna podpora v smislu zagotavljanja rezervnih delov je temelj dobrega prodajalca. Ob nakupu artikla ste prejeli navodila oz. garancijski kartonček, kjer je zapisan tudi čas garancije izdelka. Po poteku garancijskega roka, kupcu zagotavljamo tako popravilo, vzdrževanje blaga, nadomestne dele in priklopne aparate (proti plačilu).

LUEN skupina d.o.o. je  družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo uvoza blaga iz Kitajske. V teh letih smo ustvarili kopico prepoznavnih blagovnih znamk, med njimi pa  prevladujejo znamke: SILEN- MANCA- LIVOLUX-LUKASS-EUVE- FIXMAN… Sledimo svoji poslovni ideji – ponudimo našim kupcem  v prvi vrsti kvalitetne izdelke po pošteni ceni. Veseli bomo vsakega vašega odziva o tem, kako vam je prenovljena spletna stran všeč. Veselimo se vaših komentarjev, pripomb in seveda tudi kritik. Iskrena hvala, ker nam zaupate že 25 let in tako podpirate našo vizijo… Želimo vam prijeten obisk in obilo zabave ob brskanju po naši spletni strani.

Nakupovalna košarica

close
X