Politika zasebnosti

Podjetje LUENskupina d.o.o. se zavezuje, da bo s podatki o kupcu ravnala v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št . 59/99 , 57/01), ter da bo vse

podatke uporabljala izključno lastno evidenco.. Splošne informacije Dobrodošli na naši spletni strani o zasebnosti! Ko uporabljate naše storitve trgovine, nam zaupate z vašimi informacijami. Ta pravilnik o zasebnosti naj bi vam pomagal razumeti, katere podatke zbiramo, zakaj ga zbiramo in kaj delamo z njo. Ko izmenjujete informacije z nami, vam lahko naše storitve še izboljšamo. Na primer, vam lahko pokažemo bolj relevantne rezultate iskanja in oglase, vam pomagamo pri povezovanju z ljudmi ali k hitrejšemu in lažjem izmenjavi z drugimi. Ko uporabljate naše storitve, želimo biti jasno, kako uporabljamo informacije in načine, na katere lahko zaščitite svojo zasebnost. To je pomembno; Upamo, da boste potrebovali čas, da ga natančno preberete. Ne pozabite, da lahko upravljate svoje podatke in zaščitite svojo zasebnost in varnost. Poskušali smo jo čim bolj enostavno obdržati..

Pravica do dostopa, popravljanja in brisanja podatkov ter ugovarja obdelavi podatkov

Naši kupci imajo pravico do dostopa, popravljanja in brisanja osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje, in ugovarjajo obdelavi teh podatkov, tako da naslovijo pisno zahtevo kadar koli. Družba si po najboljših močeh prizadeva vzpostaviti primerne previdnostne ukrepe za zaščito varnosti in zasebnosti osebnih podatkov ter preprečiti, da bi jih nepooblaščene tretje osebe preprečile spremembe, poškodbe, uničenje ali dostop do njih. Vendar pa družba ne nadzoruje vsakega tveganja, povezanega z uporabo interneta, in zato opozarja uporabnike spletnega mesta na morebitna tveganja, povezana z delovanjem in uporabo interneta. Spletno mesto lahko vključuje povezave do drugih spletnih mest ali drugih spletnih virov. Ker družba ne more nadzirati teh spletnih strani in zunanjih virov, Družba ne more biti odgovorna za zagotavljanje ali prikazovanje teh spletnih strani in zunanjih virov in ne odgovarja za vsebino, oglaševanje, izdelke, storitve ali katerokoli drugo gradivo na voljo na teh spletnih straneh ali zunanjih virih.

Upravljanje osebnih podatkov

Osebne podatke si lahko ogledate ali uredite na spletu za mnoge naše storitve. Prav tako lahko odločate o našem zbiranju in uporabi vaših podatkov. Kako lahko dostopate do vaših osebnih podatkov ali jih nadzirate, bo odvisno od storitev, ki jih uporabljate. Izberete lahko, ali želite v naši trgovini prejemati promocijske sporočila po e-pošti, SMS-u, fizični pošti in telefonu. Če od nas prejmete promocijsko e-pošto ali sporočila SMS in bi se radi odjavili, lahko to storite tako, da sledite navodilom v tem sporočilu. Prav tako lahko odločate o prejemu promocijske e-pošte, telefonskih klicev in poštne pošte tako, da obiščete in se prijavite v Promocijski komunikacijski manager, ki vam omogoča, da posodobite podatke o stiku, upravljate kontaktne nastavitve, onemogočite naročnine na e-pošto in izberete, ali želite delite svoje kontaktne podatke z našimi partnerji. Te izbire ne veljajo za obvezna komunikacijska sporočila, ki so del nekaterih trgovinskih storitev.

Informacije, ki jih zbiramo

Naša trgovina zbira podatke za učinkovito delovanje in vam nudi najboljše izkušnje z našimi storitvami. Nekatere podatke posredujete neposredno, na primer pri ustvarjanju osebnega računa. Nekatere podatke dobimo s snemanjem, kako delate z našimi storitvami, na primer s pomočjo tehnologij, kot so piškotki, in prejemanjem poročil o napakah ali podatkov o uporabi iz programske opreme, ki se izvaja v vaši napravi. Podatke pridobimo tudi od tretjih oseb (vključno z drugimi podjetji). Na primer, podatke, ki jih zbiramo, dopolnimo z nakupom demografskih podatkov drugih podjetij. Uporabljamo tudi storitve drugih podjetij, ki nam pomagajo določiti lokacijo na podlagi vašega IP-naslova, da prilagodimo določene storitve vaši lokaciji. Podatki, ki jih zbiramo, so odvisne od storitev in funkcij, ki jih uporabljate.

Kako uporabljamo vaše podatke

Naša trgovina uporablja podatke, ki jih zbiramo za tri osnovne namene: za poslovanje in zagotavljanje (vključno z izboljšanjem in prilagajanjem) storitev, ki jih ponujamo, za pošiljanje sporočil, vključno s promocijskimi sporočili, in prikazovanje oglaševanja. Pri izvajanju teh namenov združujemo podatke, ki jih zbiramo z različnimi storitvami trgovine, ki jih uporabljate, da vam omogočajo bolj brezhibno, dosledno in osebno izkušnjo. Za izboljšanje zasebnosti pa smo vgrajeni tehnološki in postopkovni zaščitni ukrepi, namenjeni preprečevanju določenih kombinacij podatkov. Podatke, ki jih zberemo, na primer shranjujemo od vas, ko ste nepooblaščeni (niso prijavljeni) ločeno od podatkov o računu, ki vas neposredno identificirajo, na primer vaše ime, e-poštni naslov ali telefonsko številko.

Skupna raba informacij

Osebne podatke delimo z vašim soglasjem ali po potrebi za dokončanje katere koli transakcije ali nudimo katero koli storitev, ki ste jo zahtevali ali odobrili. Na primer, vašo vsebino delimo s tretjimi osebami, ko nam to sporočite. Ko za plačilo zagotovite podatke o plačilu, bomo podatke o plačilih posredovali pri bankah in drugih subjektih, ki obdelujejo plačilne transakcije ali zagotavljajo druge finančne storitve ter za preprečevanje goljufij in zmanjševanje kreditnega tveganja. Poleg tega delimo osebne podatke med našimi nadzorovanimi podružnicami in hčerinskimi podjetji. Osebne podatke posredujemo tudi prodajalcem ali zastopnikom, ki delajo v našem imenu, za namene, opisane v tej izjavi. Na primer, podjetja, ki smo jih najeli za podporo storitve za podporo strankam ali pomoč pri zaščiti in zavarovanju naših sistemov in storitev, morda potrebujejo dostop do osebnih podatkov, da bi zagotovili te funkcije. V takih primerih morajo ta podjetja spoštovati zahteve glede zasebnosti in varnosti podatkov in jim ne smejo uporabljati osebnih podatkov, ki jih prejmejo, za kateri koli drug namen. Prav tako lahko razkrijemo osebne podatke kot del poslovne transakcije, kot je združitev ali prodaja sredstev.

Nakupovalna košarica

close
X