Ni na zalogi
Na voljo samo še 48
SKU
EUVE Salamoreznica INOX

Salamoreznica

V vaši kuhunji Vam manjka še en vrhunski aparat
Salamoreznicane, katere ne boste več hoteli izpustiti iz rok.
Varen in udoben rezalnik za hrano, opremljen
z zložljivo mizo in odstranljivim potisnim orodjem. 
Visokokakovostni nož iz nerjavečega jekla omogoča rezanje
hladnega mesa v tanke rezine in za rezanje kruha. 
Debelina rezine se lahko prosto prilagodi. 
Še lažje je zaradi vidnega indikatorja. 
Nova izboljšana različica izdelka za leto 2019
SEDAJ NA VOLJO PO PROMOCIJSKI CENI!
Akcijska cena 39,99 € Redna cena 69,99 €
Priprava sendvičev za zajtrk ali večerjo za vso družino vas vzame preveč časa? Iščete profesionalno kuhinjsko opremo, ki bo olajšala vsakodnevno delovanje in zabavo gostov? Ali pa morda želite kupiti dolgoročno opremo za vašo restavracijo, bar ali trgovino? Ni vam treba več gledati! Priporočamo profesionalni rezalnik za živila EUVE 2, ki bo ustrezal zahtevam vseh, tudi najzahtevnejših ljubiteljev sendvičev!
Profesionalna oprema za vašo kuhinjo
Običajno se dobra oprema šteje za srce vsake kuhinje: domače in profesionalne. Omogoča lažjo dnevno pripravo jedi in vam omogoča, da več časa porabite za uživanje s svojimi najdražjimi. Ne glede na to, ali iščete opremo za vaš dom, restavracijo ali celo trgovino, boste zadovoljni! Največja moč naše naprave je 400W. Varen rezalnik z visokokakovostnimi rezili iz nerjavečega jekla vam omogoča hitro rezanje trdega mesa, sira ali kruha. Debelino rezanja od 0 do 15 mm lahko nastavite neodvisno z gumbom, ki se prav tako kot stikalo nahaja na lahko dostopnem mestu. Indikator debeline rezine omogoča popoln nadzor rezin. Lahko pripravite sestavine za vaše najljubše sendviče za goste ali stranke v samo nekaj trenutkih!
Varnost in udobje uporabe
Naš rezalnik ni le funkcionalen, ampak tudi dobro izgleda na kuhinjskem pultu. Ko se odločite za nakup električne opreme, imate včasih pomisleke glede uporabe. Rešitve v tej napravi zagotavljajo varnost in udobje uporabe! Nedrseče noge omogočajo lažjo uporabo brez skrbi v vseh situacijah. Zložljiva miza in odstranljiv potiskalnik pomagata ohraniti izdelke, ki jih želite zmanjšati. Hkrati taka konstrukcija pomaga hitro očistiti napravo! Za nastavitev in odstranitev rezalnika ne potrebujete dodatnih orodij. Rezilo lahko ločite z uporabo posebnega gumba, da odstranite nož, ki ga ščiti pred samim izklopom iz rezalnika.
To priporočamo!
  • Nož iz nerjavečega jekla premera 19 cm
  • Varnostno stikalo
  • Nastavitev debeline rezine (0-15mm)
  • Indikator debeline rezine
  • Zložljiva miza in odstranljivo potisno orodje
  • Nedrseče noge
  • Nazivna moč: 150 W
  • Največja moč: 200 W
  • Garancija na kvaliteto 24 mesecev
Več informacij
Garancija
2 leti
Proizvedeno
Na Kitajskem za LUEN
Material
Aluminij & Plastika
Paket vsebuje
Lonček z merilno skalo, Metlica za stepanje iz nerjavečega jekla, 800 ml univerzalni drobilnik za sekljanje zelišč, oreščkov, čebule, mesa, sira
Barva
ni na voljo
Patentirano
ni na voljo
Moč kW
800 W
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Salamoreznica
Vaša ocena
To Top